Ovesná kaše s jablky a skořicí (Sypká směs k přípravě ovesné kaše, 5x55 g)
Kaše obsahuje 63 % celozrnných ovesných vloček a je zdrojem vlákniny. Lahodnou chuť a vůni má díky jablkám a skořici. Kaše je bez palmového tuku a přidaných barviv.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Složení:
Ovesné vločky 63 %, cukr, sušený glukózový sirup, sušené plnotučné mléko, rozinky 4,6% (rozinky 99,5%, slunečnicový olej), bramborový škrob, kousky sušených jablek 3,3%, jedlá sůl, mletá skořice 0,3 %.
Výrobek může obsahovat arašídy, sóju, ořechy.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1560 kJ/372 kcal,
Tuky 4,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g,
Sacharidy 67 g,
z toho cukry 23 g,
Vláknina 9,7 g,
Bílkoviny 11 g,
Sůl 0,68 g,
Betaglukany 3,0 g
Výživové údaje na jednu porci 55 g:
Energetická hodnota 858 kJ/205 kcal,
Tuky 2,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 0,66 g,
Sacharidy 37 g,
z toho cukry 13 g,
Vláknina 5,3 g,
Bílkoviny 6,1 g,
Sůl 0,37 g,
Betaglukany 1,7 g
*Příznivého účinku se v rámci zdravého životního stylu a různorodého jídelníčku dosáhne konzumací 3 g betaglukanů z ovsa, ovesných otrub, ječmene a ječných otrub za den.
Návod k přípravě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml horké vody a dobře promíchejte.
3. Po uplynutí 3-5 minut je kaše připravena ke konzumaci.
Návod na přípravu v mikrovlnné troubě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml studené vody a dobře promíchejte.
3. Potom vložte do mikrovlnné trouby, nastavte výkon na přibližně 700 W (střední až vysoký výkon – podle typu trouby) a ohřívejte po dobu 1 minuty.
Sypká směs k přípravě ovesné kaše s příchutí jablka a skořice, 5x55 g)
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.