Suché skořápkové plody.
Lískové oříšky nejen výborně chutnají, obsahují také řadu prospěšných látek. Vydáte-li hodně energie, sáhněte po oříšcích, které deficit rychle doplní. Využití lískových oříšků v kuchyni je velmi rozmanité - tradičně se přidávají do nejrůznějších moučníků, dezertů, ovocných a ořechových směsí, salátů i müsli. Lze z nich také vyrobit ořechové mléko.
Lískové oříšky se dají upražit, nebo konzumovat syrové. Doporučujeme je před jídlem na 6-10 hodin namočit do vody, díky tomu jsou pak lépe stravitelné a chutnější.
Složení: Jádra lískových ořechů natural. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů, mléka a sezamu.
Lískové oříšky nejen výborně chutnají, obsahují také řadu prospěšných látek.
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.