Celozrnné tepelně zpracované špaldové vločky s lehce oříškovou chutí lze konzumovat jako součást cereálních směsí, v kombinaci s mlékem, jogurtem nebo ovocem či přesnídávkou. Vláknina ze špaldových otrub přispívá ke zvýšení objemu stolice, má funkci kartáče střev . Pro zachování pevného zdraví je nutné dodržovat základy zdravého životního stylu a konzumovat pestrou a vyváženou stravu.
Složení: Pšenice špalda* / Triticum spelta. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, sezamu, celeru a oxidu siřičitého.
*surovina z ekologické produkce
Celozrnné tepelně zpracované špaldové vločky s lehce oříškovou chutí lze konzumovat jako součást cereálních směsí, v kombinaci s mlékem, jogurtem.
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.