Šumavské Bylinné Kitl je tradiční digestiv. Vyrábí se z červeného révového vína a 12 bylin typických pro pohoří Šumavy.
Pije se v malých dávkách po jídle, hořčiny obsažené v bylinách pomáhají sekreci žaludečních šťáv a tím lépe trávit.
Obsah alkoholu se pohybuje okolo 11% obj.
Tradiční žaludeční vinný nápoj, které je nejlepší popíjet jako digestiv po dobrém jídle.
Hořčiny obsažené v bylinách podporují vylučování žaludečních šťáv a pomáhají tak lépe trávit.
Vyrábí se z červeného révového vína a tajné směsi 12 bylin typických pro pohoří Šumavy.
Výrobek má 6 různých motivů přední etikety, nicméně obsah láhve je stejný.
V každém kartonu se nachází 6 lahví a každá má jiný z těchto motivů:
• Boubínský prales
• Jezero Laka
• Šumavské slatě
• Schwarzenberský plavební kanál
• Luzný od Březníku
• Partie na Vydře
Jak Šumavské Bylinné nejlépe užívat?
• po jídle pro dobré trávení
• doporučená dávka je 100ml
• nejlépe chutná vychlazené na teplotu 10-12°C
Užívání:
skleničku 100 ml denně po jídle.
Složení:
révové víno červené, cukr, výtažky z bylin, zahušťovadlo: arabská gume z výronku stromu Acacia, konzervant: sorban draselný, antioxidant: oxid siřičitý.
Skladujte v chladnu a temnu. Bylinné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu.
Podávejte chlazené. Po otevření uchovejte při teplotě do 10 C a spotřebujte do 5 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.
Alergeny: oxid siřičitý
Šumavské Bylinné Kitl je tradiční digestiv. Vyrábí se z červeného révového vína a 12 bylin typických pro pohoří Šumavy.
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.