Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes.
Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek.
Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
Pivovarské kvasnice si můžeme představit jako přírodní minilaboratoř absorbující z rozvařeného obilného sladu celé spektrum v něm obsažených živin - například vitamíny skupiny B, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, esenciální aminokyseliny a celou řadu dalších prospěšných látek.
Jen produkt, který dokáže naplnit všechna očekávání zákazníků, zůstává v popředí zájmu – už celých 65 let!
Správně fungující střeva jako součást moderního životního stylu.
V našich střevech žijí miliardy bakterií – „dobrých i špatných“.
Důležité je, aby jejich poměr byl v rovnováze, protože 70% naší imunity se tvoří právě ve střevech.
Optimální je, aby se společně s probiotickými bakteriemi konzumovala i prebiotika.
Probiotika se starají o rovnováhu střevní mikroflóry a prebiotika dodávají probiotikům potřebnou „potravu“.
Jen tak mohou v našem mikrobiomu odvádět svoji práci, protože bez vlákniny probiotické kultury nepřežijí.
Přípravkům, které obsahují probiotika a prebiotika se říká symbiotika.
Pupalkový olej:
pro fyziologické procesy (hormonální rovnováhu) v organismu
Mikrobiální kultury:
Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium bifidum jsou součástí střevní mikroflóry
Inulin:
je zdrojem živin pro mikroflóru v tlustém střevě
Oblíbená kombinace pivovarských kvasnic, mikrobiálních kultur – probiotik a rozpustné vlákniny inulin + pupalkový olej
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.