Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes.
Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek.
Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
Pivovarské kvasnice si můžeme představit jako přírodní minilaboratoř absorbující z rozvařeného obilného sladu celé spektrum v něm obsažených živin - například vitamíny skupiny B, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, esenciální aminokyseliny a celou řadu dalších prospěšných látek.
Složení:
Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sladový extrakt (obsahuje lepek). V potahové vrstvě: cukr, barviva (přírodní extrakt ibišek, kurkuma, koncentrát spiruliny a světlice), leštící látky (karnaubský vosk, včelí vosk, šelak). Bez tabletovacích přísad.
Dávkování:
Děti od 3 do 6 let 3x denně 2 dražé po jídle.
Děti do 14 let 3x denně 4 dražé po jídle.
Dospělí 3x denně 7 dražé po jídle.
Návod k použití:
Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Není určeno pro děti do 3 let.
Ukládat mimo dosah dětí!
Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Pro snadné polykání a pro všechny, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni (potahová vrstva eliminuje kvasničnou chuť).
SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).
Copyright © 2011 Mamed s.r.o.